/>
عبارات کلیدی: فروش ویژه کود شیمیایی جهاد کشاورزی (New) - لیست قیمت کود شیمیایی جهاد کشاورزی (New) - نمایندگی کود شیمیایی جهاد کشاورزی (New) - خرید کود شیمیایی جهاد کشاورزی (New) - ارزانترین: کود شیمیایی جهاد کشاورزی (New) - ارسال (کود شیمیایی جهاد کشاورزی (New)) به تهران، کرج، دماوند، اصفهان، شیراز یک روزه می باشد.
کود شیمیایی جهاد کشاورزی (New) | بروز رسانی 2024Dec.
✔️در این صفحه با (کود شیمیایی جهاد کشاورزی (New)) آن باید بدانید آشنا می شوید:
NEW✚کود
NEW✚کود هرگونه مواد طبیعی یا غیرطبیعی است که به خاک یا بافت گیاهان اضافه میشود تا یک یا تعداد بیشتری از مواد مغذی مورد نیاز رشد گیاه تأمین گردد. برای آنکه خاک از لحاظ مواد غذایی متعدد دچار کمبود نباشد استفاده از NEW✚کود بسیار مفید خواهد بود. گونههای مختلفی از NEW✚کود با پایه طبیعی و تولید شده به روش صنعتی وجود دارد.[۱]
محتویات
شماره تماس جهت مشاوره و فروش: 09192759535
فروش فقط به صورت عمده می باشد
✴️۱ مکانیزم
✴️۲ طبقهبندی
✴️۳ تولید
✔️ ۳.۱ NEW✚کودهای نیتروژن
✔️ ۳.۲ NEW✚کودهای فسفات
✔️ ۳.۳ NEW✚کودهای پتاسیم
✔️ ۳.۴ NEW✚کودهای ترکیبی
✔️ ۳.۵ NEW✚کودهای طبیعی
✔️ ۳.۵.۱ کمپوست
✔️ ۳.۵.۲ NEW✚کود حیوانی
✴️۴ NEW✚کود شیمیایی
✴️۵ کاربرد
۵.۱ مایع یا جامد
۵.۲ NEW✚کودهای آرام-آزاد شونده و کنترل شده
۵.۳ NEW✚کودهای روبرگی
۵.۴ مواد شیمیایی تأثیرگذار بر جذب نیتروژن
۵.۵ NEW✚کود دهی بیش از حد
✴️۶ آمار
✴️۷ اثرات محیط زیستی
✴️۸ منابع
بانک پاسارگاد (به نقل از فروشگاه گالیا) به فعالان بخش کشاورزی تسهیلات اعطا میکند.
بانک پاسارگاد (به نقل از فروشگاه گالیا) به فعالان بخش کشاورزی، تسهیلات اعطا میکند.
بانک پاسارگاد (به نقل از فروشگاه گالیا) در راستای برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و با هدف حمایت از بخش کشاورزی اقدام به اعطای تسهیلات به فعالان بخش کشاورزی میکند.
به گزارش دهقان نیوز به نقل از تسنیم، روابط عمومی بانک پاسارگاد (به نقل از فروشگاه گالیا) اعلام کرد: این بانک با توجه به اهمیت بخش کشاورزی بهعنوان یکی از تأثیرگذارترین بخشهای اقتصادی کشور در افزایش تولید ملی و اشتغالزایی، به فعالان این حوزه، تسهیلات اعطا میکند.
فعالان دارای مجوز فعالیت در بخشهای مختلف کشاورزی از قبیل کشت و زرع، جنگلداری، پرورش ماهی و ماهیگیری، باغداری، دامپروری و دامداری، پرورش طیور، پرورش زنبور عسل و کرم ابریشم، راهاندازی سیستم آبیاری، خرمنکوبی، سمپاشی و… میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.
متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهرهمندی از این تسهیلات میتوانند به شعبههای بانک پاسارگاد (به نقل از فروشگاه گالیا) در سراسر کشور مراجعه کنند، همچنین مرکز مشاوره و اطلاعرسانی این بانک بهشماره ۸۲۸۹۰ آماده ارائه اطلاعات بیشتر به هممیهنان عزیز است.
مدتی است که وزیر جهاد کشاورزی از طرحی با نام "کشاورز کارت" به عنوان حلّال بخشی از مشکلات کشاورزان نام می برد.
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ( باشگاه صنایع ایران )، امسال با حذف یارانه سموم و NEW✚کود کشاورزی، افزایش چندبرابری قیمت ها و تعیین ناعادلانه قیمت محصولات اساسی شوک بزرگی به کشاورزان وارد شد و کار را به جایی رساند که تولیدکنندگان رغبتی به استفاده از نهاده مهم و حیاتی تولید ندارند، درحالیکه این موضوع به قیمت بر باد رفتن دستاورد خودکفایی محصولات کشاورزی تمام می شود.
بسیاری از مسئولان بر این باورند که با حذف یارانه سموم و NEW✚کود کشاورزی و افزایش ۵۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت ها، تولیدکنندگان توان مالی لازم برای خرید نهاده های اساسی ندارند، درحالیکه مصرف NEW✚کودهای پتاسه و فسفاته در کمیت و کیفیت محصولات تاثیر گذار است و طی دهه های اخیر ۳۳ تا ۶۰ درصد افزایش تولید مواد غذایی بواسطه مصرف NEW✚کودهای کشاورزی رخ داده که گرانی چندبرابری قیمت ها و حذف آن از بخش تولید موجب وابستگی به کشورهای بیگانه می شود.
ماجرا تنها به این جا ختم نمی شود چرا که با حذف ارز دولتی و یارانه ای نهاده های کشاورزی، دولت با اعطای کشاورز کارت به دنبال حمایت از بخش کشاورزی است که متاسفانه سود ۱۲ درصدی این نوع تسهیلات بر بار هزینه های تولیدکنندگان می افزاید که با این وجود نمی توان انتظار استمرار خودکفایی و تامین امنیت غذایی در داخل را داشت چرا که کشاورز کارت، طرح جدیدی نیست و در سال های گذشته در قالب وام سلف به کشاورزان داده می شد و امسال تنها شکل آن تغییر کرده است.
حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم تا از آخرینجزئیات و تاثیر حذف یارانه NEW✚کود و سم بر خودکفایی محصولات کشاورزی و صدور کشاورز کارت بر هزینه های تولید با خبر شویم:
واردات ۹ میلیون تن گندم در راه است
محمد شفیع ملک زاده رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی با اشاره به تاثیر حذف یارانه نهاده های تولید بر خودکفایی محصولات کشاورزی اظهار کرد: با توجه به حذف یارانه نهاده های تولید، عدم سنخیت قیمت خرید تضمینی با هزینه ها و بی رغبتی کشاورزان به کشت نباید انتظار داشت که تولید در حد خودکفایی باشد.
وی با اشاره به اینکه نرخ اعلامی خرید تضمینی محصولات عادلانه نیست، افزود: اگرچه برخی کشاورزان به کشت محصولاتی همچون گندم محکوم هستند، اما هرگز به سمت خرید نهاده های همچون NEW✚کود نمی روند و در صورت حمله آفت و امراض به مزارع، کشاورزان توان خرید سموم برای مبارزه را ندارند که درنهایت این موضوع بر عملکرد محصول تاثیرگذار است.
ملک زاده با تاکید بر این مسئله که مصرف NEW✚کودهای فسفاته و پتاسه بر افزایش عملکرد محصول تاثیر بسزایی دارد، بیان کرد: با وجود آنکه مصرف NEW✚کودهای پایه به شدت مورد نیاز خاک است، از این رو عدم استفاده در مزارع منجر به کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی تولید می شود.
وی با بیان اینکه گرانی NEW✚کود و سم منجر به چشم پوشی کشاورزان از مصرف نهاده مهم و حیاتی تولید شد، گفت: در جریان بازدید از انبارهای کارگزاریها و تعاونیها مشاهده کردم که حتی یک کیسه NEW✚کود فسفاته و پتاسه در انبارها نبود که علت خالی بودن انبارها عدم درخواست خرید NEW✚کود از سوی کشاورزان مطرح شد.
این مقام مسئول ادامه داد: اگر آفت و امراضی به مزارع حمله ور شود و کشاورز نتواند با آن مبارزه کند، این احتمال وجود دارد که ۱۰۰ درصد محصول دچار خسارت شود که با این وجود ناگریزیم سال اینده به میزان قابل توجهی محصولات اساسی از جمله گندم وارد کنیم که علی رغم خروج ارز قابل توجه از کشور، کیفیت تولید داخل هم ندارد.
وی واردات محصولات اساسی در سال آینده را نتیجه سیاست گذاری نادرست مسئولان برشمرد و گفت: با حذف ارز دولتی و تورم بالا در بخش کشاورزی، قیمت نهاده های تولید چندبرابر افزایش یافت که متاسفانه سیاست گذاری نادرست در بحث قیمت گذاری محصولات زمینه را برای وابستگی به کشورهای بیگانه و ضربه به اقتصاد کشور فراهم می کند.
به گفته ملک زاده، علی رغم آنکه تراز تجاری بخش کشاورزی طی چند سال اخیر برخلاف سایر بخش های صنعت و بازرگانی مثبت بود و توانست منجر به رشد اقتصادی شود، اما امسال با سیاست نادرست مسئولان در امر قیمت گذاری این امرمحقق نخواهد شد.
رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی با تاکید بر اصلاح قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی بیان کرد: اگر طرح قیمت گذاری خرید تضمینی محصولات هر چه سریع تر در شورای نگهبان به تصویب برسد و اصلاح قیمت صورت گیرد، کشاورزان در مدت زمان باقی مانده اقدام به کشت می کنند.
ملک زاده افزود: بنابر گزارش استان ها، کشاورزان رغبتی به کشت گندم ندارند که در صورت بی توجهی مسئولان و ادامه این روند در سال آینده ۸ تا ۹ میلیون تن گندم باید وارد شود.
ملک زاده درباره تاثیر کشاورز کارت بر تولید محصولات کشاورزی گفت: اگرچه طراحی کشاورز کارت در زمان کشت، مشکل نقدینگی کشاورزان را مرتفع می کند، اما امسال هزینه های تولید با حذف ارز دولتی و یارانه تولید رشد چندبرابری داشته است. به عنوان مثال قیمت هر کیسه NEW✚کود از ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان به ۵۰۰ هزار تومان رسیده است که نرخ های فعلی خرید تضمینی جوابگوی معیشت کشاورزان و سود ۱۲ درصدی کشاورز کارت ها نیست.
به گفته وی، بانک کشاورزی به ازای هر هکتار ۲ میلیون تومان تسهیلات با نرخ بهره ۱۲ درصد پرداخت می کند که با این وجود کشاورزان مجبور به بازپرداخت ۲ میلیون و ۲۴۰ هزار تومان هستند که تنها افزایش نرخ خرید تضمینی جوابگوی سود متعارف و هزینه های تولید است.
رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی قیمت تمام شده هر کیلو خرید تصمینی گندم را ۵ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: دولت نرخ خرید تصمینی هر کیلو گندم را به ۶ هزار تومان باید افزایش دهد تا کشاورزان تحت فشار قرار نگیرند.
نحوه و شیوه پرداخت تسهیلات به کشاورز با صدور کشاورز کارت تغییر کرد
سید جعفر حسینی مشاور ارشد نظام صنفی کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی در واکنش به افزایش چندبرابری قیمت نهاده های کشاورزی اظهار کرد: با حذف یارانه NEW✚کودهای پایه همچون فسفاته و پتاسه، قیمت ۵۰۰ تا ۷۰۰ درصد رشد داشته که این امر منجر به افزایش هزینه های تولید شده است.
وی با اشاره به اینکه حذف ارز یارانه ای بر سموم تاثیر گذار است، افزود: با وجود آنکه NEW✚کودهای پایه و سموم عمدتا وارداتی هستند، از این رو با نوسان نرخ ارز، هزینه های تولید به طور چشمگیری بالارفته است و در مقابل قیمت خرید تضمینی محصولات مطابق با تورم و هزینه های تولید نیست که با این وجود کشاورزان چاره ای جز کاهش تولید ندارند.
حسینی ادامه داد: نبود سنخیت هزینه های تولید با نرخ خرید تضمینی محصولات موجب شده کشاورزان رغبتی به استفاده از NEW✚کودهای پایه نداشته باشند که این امر کمیت و کیفیت تولید را تحت تاثیر قرار می دهد.
مشاور ارشد نظام صنفی کشاورزی درباره تاثیر پرداخت کشاورز به کارت در تولید محصولات کشاورزی بیان کرد: پرداخت کشاورز کارت کار جدیدی نیست چرا که در گذشته تسهیلات سلف در اختیار کشاورزان قرار می گرفت که هم اکنون اسم و شیوه پرداخت تغییر یافته است که با این وجود کشاورز ناچار است علاوه بر افزایش قیمت کورهای فسفاته، ۱۲ درصد سود کشاورز کارت ها را پرداخت کنند.
وی با اشاره به دلایل بی رغبتی کشاورزان به مصرف NEW✚کودهای فسفاته و پتاسه گفت: با توجه به عدم تامین منابع مالی، گرانی شدید NEW✚کودها و نبود صرفه اقتصادی کشاورزان رغبتی به مصرف NEW✚کودهای فسفاته و پتاسه ندارند که با این وجود انتظار می رود دولت بر مبنای واقعی هزینه های تولید را اعلام کند یا یارانه NEW✚کودها را به صورت مستقیم در اختیار کشاورزان قرار دهند تا در سال آینده با کاهش تولید برنج، چغندرقند، جو و گندم مواجه نشویم.
مشاور ارشد نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی ادامه داد: اگر قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی مطابق با هزینه های تولید و تورم افزایش نیابد، در سال آینده برای تامین نیاز کشور چاره ای جز واردات گندم، برنج، شکر و.. نداریم چرا که میزان تولید به اندازه نیاز کشور نخواهد بود.
حسینی با اشاره به اینکه مصرف NEW✚کودهای شیمیایی در بهبود کیفیت و افزایش تولید محصولات کشاورزی نقش اساسی دارد، بیان کرد: مصرف NEW✚کودهای کشاورزی در امر تولید یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است و همانگونه که مصرف بیش از حد NEW✚کود ضرر دارد، مصرف کمتر از حد استاندارد هم به تولید آسیب میزند.
وی با اشاره به اینکه طی دهه های اخیر ۳۳ تا ۶۰ درصد افزایش تولید مواد غذایی بواسطه مصرف NEW✚کودهای کشاورزی رخ داده است، افزود: بر اساس شاخص مصرف NEW✚کود در یک هکتار، ایران نسبت به متوسط مصرف در جهان رتبه پایینی دارد.
اینمقاممسئول با بیان اینکه گرانی NEW✚کودهای فسفاته و پتاسه در کاهش استقبال کشاورزان تاثیر گذار است، بیان کرد: گرانی NEW✚کودهای پایه در کمیت و کیفیت محصولات تاثیر گذار است بنابراین که با این وجود ناگریزیم اکثر محصولات استراتژیک مورد نیاز را از طریق واردات با نرخ های بالاتر تامین کنیم.
آیا کشاورز کارت یارانه جدید برای کشاورزان است؟
علی خان محمدی مدیر عامل مجمع ملی نخبگان کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی با اشاره به تاثیر حذف یارانه نهاده ها بر خودکفایی محصولات کشاورزی اظهار کرد: اگرچه به خودکفایی کامل تولید در تمامی محصولات کشاورزی نرسیدیم، اما حذف یارانه بر پایداری تولید آسیب جدی می زند.
وی افزود: اگر قیمت محصولات کشاورزی بر مبنای نرخ خرید تضمینی اصلاح نشود، بنیه مالی کشاورزان تنزل می یابد که با این وجود کشاورز نمی تواند نهاده مورد نیاز را تامین کند که این امر بهره وری تولید را بشدت کاهش می دهد.
خان محمدی با اشاره به اینکه کاهش بهره وری، پایداری تولید را دچار مخاطره می کند، بیان کرد: اگر از نظر اقتصادی بتوانیم نهاده های مورد نیاز بخش کشاورزی را تامین کنیم، امنیت غذایی و پایداری تولید محصولات کشاورزی حفظ می شود.
مدیر عامل مجمع ملی نخبگان کشاورزی با بیان اینکه کشاورزان توان سرمایه گذاری در تمامی زیر بخش های کشاورزی را ندارند، گفت: اگر کشاورز قادر به سرمایه گذاری و خرید سموم، NEW✚کود، مکانیزاسیون و سایر هزینه های تولید نباشد، بی شک پایداری تولید را از دست می دهیم.
با اعطای کشاورز کارت کشاورزان می توانند بذر، NEW✚کود و سموم مورد نیاز را خریداری کنند، اما برای خرید ماشین الات و ادوات مورد نیاز اعطای کشاورز کارت تاثیری ندارد و حتما باید یارانه به بخش تزریق شود.
فروشگاه گالیا به عنوان تولید کننده NEW✚کود های ازته و فسفاته و همچنین NEW✚کودهای محلول در آب N.P.K را نیز به صورت عمده تولید و عرضه می نماید . این شرکت با بهره برداری از بهترین و مجهزترین دستگاههای تولید NEW✚کود و با دارا بودن کادر مجرب تولید و مدیریت متخصص توانسته است در سطح استان مرکزی به عنوان قطب مهم تولید در آید. و همچنین مواد اولیه مورد نیاز کارخانه های تولید کننده انواع واقسام NEW✚کودهای ریز مغذی مانند سولفات روی ، سولفات آهن وسولفات منگنز را نیز تولید وعرضه می نماید. ضمنا" این شرکت در سال جدید تولید NEW✚کودهای آلی و معدنی را نیز با استفاده از مواد اولیه بسیار مطلوب آغاز کرده است که با توجه به شرایط محیطی وزیستی انواع مناطق ایران تولید می شود و نمایندگان مجاز شرکت در سراسر ایران با عرضه نمودن محصولات فروشگاه گالیا گام بزرگی در ارتقاء و ایجاد بازار مناسب فروش دارند و در نظر دارد کلیه محصولات خود را به مواد اولیه بسیار مطلوب و با کیفیت بالا تولید نماید که گامی در جهت خود کفایی کشور در تولید NEW✚کودهای آلی و کشاورزی بردارد.
شماره تماس جهت مشاوره و فروش: 09192759535
✴️ با مولتیویتامین گیاه و خاک بیشتر آشنا شوید؟!
انواع NEW✚کودها
NEW✚کود بهطور ساده مولتیویتامین و کمک غذای گیاهان است که کشاورز برای تقویت و عملآوری محصولات بیشتر و همچنین تغذیه خاک از آن بهره میبرد که بر اساس خصوصیات، منشأ و مواد تشکیلدهنده به سه دسته کلی تقسیم میشوند.
✔️ NEW✚کود آلی (ارگانیک)
✔️ NEW✚کود زیستی (بیولوژیک)
✔️ NEW✚کود شیمیایی (معدنی)
۱٫ NEW✚کود آلی
NEW✚کود آلی که به NEW✚کود ارگانیک نیز معروف هست، دارای منشأ طبیعی و بدون کوچکترین و افزودنی مصنوعی به وجود میآید. درواقع این دسته از NEW✚کودها پایه کربنی داشته و بازماندهای مواد زنده و یا درگذشته زنده بودند، هستند. بقایای گیاهان، فضولات حیوانات و یا ترکیبی از هر دو آنها ازجمله NEW✚کودهای ارگانیک محسوب میشوند.انواع NEW✚کودها
موارد مصرف NEW✚کود آلی
NEW✚کود آلی برخلاف NEW✚کود شیمیایی برای خاک مضر نبوده و استفاده بیشازاندازه آنها به گیاه نیز آسیبی نمیرساند.
NEW✚کود آلی برای رشد سبزیها، افزایش گلدهی و سرسبزی چمنها به کار میآید. همچنین جهت تقویت دانههای تازه کاشته شده، گیاهان جوان و حتی بالغ مصرف آن بسیار مناسب و بهجا است.
انواع NEW✚کودها ی آلی
NEW✚کود آلی کیفیتهای متفاوتی داشته و درنتیجه اثربخشی هر کدام بر روی خاک فرق دارد. در مجموع سه نوع NEW✚کود آلی وجود دارد.
✔️ NEW✚کود حیوانی
✔️ NEW✚کود سبز
✔️ کمپوست
✴️انواع NEW✚کودها
✔️ NEW✚کود حیوانی چیست و چه مزیتهایی دارد؟
از گذشتههای بسیار دور کشاورزان دریافتند درجایی که فضولات حیواناتی مانند اسب، گاو، گوسفند و مرغ وجود دارد، گیاه رشد بهتر و بیشتری دارد و از آن به بعد همواره از NEW✚کود حیوانی جهت رشد گیاهان استفادهشده است. امروزه NEW✚کود انسانی نیز در بین کشاورزان جایگاه ویژهای پیدا کرده و به کار میرود.
NEW✚کود حیوانی علاوه بر تأمین مواد موردنیاز گیاه، دارای خواص بینظیری برای خاک مانند افزایش نفوذپذیری و نگهداری آب، بالا بردن PH، هوادهی و همچنین افزایش فعالیت بیولوژیکی خاک هست.
✴️انواع NEW✚کودها
✔️ NEW✚کود سبز
یکی از روشهای قدیمی در افزایش باروری خاک، این است که قبل از کشت محصول اصلی، یک نوع دیگر گیاه را کاشته و هنگامیکه سبز شد آن را برداشت میکنند.
در حقیقت هدف از این کار استفاده از مزایای گیاه کاشته شده است وگرنه هیچ محصولی از آن برداشت نمیگردد و فقط شرایط بهتری برای کاشت محصول اصلی و خصوصیات فیزیکی خاک مهیا میشود.
گیاه مورد کشت باید از ویژگیهای رشد سریع، کمترین مقدار نیاز به آب و NEW✚کود و نیز پر شاخ و برگ و پر از مواد موردنیاز خاک باشد تا سبزینه بیشتری ایجاد کند.
✴️کمپوستانواع NEW✚کودها
کمپوست یا پوسال همان ترکیبی از پسماندهای حیوانی و گیاهی که طی فرآیندها و شرایط مختلف به وجود میآید. کمپوست از کهنترین روشهای بازیافت بوده که زبالههای شهری، فاضلاب و لجن و دیگر مواد آلی تجزیهشده و به شکل NEW✚کود در کشاورزی استفاده میگردند.
این نوع NEW✚کود بسیار عالی در باغداری، کشاورزی، کنترل فرسایش و بهسازی خاک، ساختوساز تالاب، پوشش دفن زباله استفاده فراوان داشته و آفتکشی طبیعی محسوب میگردد.
۲٫ NEW✚کود زیستی
این دسته از NEW✚کودها، شامل استفاده از میکروارگانیسمهای پر فایده برای پرورش و رشد گیاه و نیز حاصلخیزی خاک بدون ذرهای آلودگی و زیان برای اکوسیستم مزرعه و محیطزیست است.
✴️انواع NEW✚کودها
بر اساس نوع میکروارگانیسم استفادهشده به NEW✚کود زیستی باکتری، قارچی، جلبکی، اکتینومیست و میکروارگانیسم مؤثر (EM) تقسیم میشوند.
۳٫ NEW✚کود شیمیایی
NEW✚کود شیمیایی را باید یکی از رایجترین و بهنوعی اصلیترین نوع NEW✚کود در میان کشاورزان از زمان جنگ جهانی دوم به بعد دانست و دلیلش دسترسی آسان، استفاده با حجم کم اما بازده بیشتر، راحتی کار با آن و نیز قیمت پایینتر نسبت به سایر NEW✚کودها است. NEW✚کود شیمیایی، از مواد معدنی تشکیلشده که بهآسانی تجزیه و جذب میشوند و بهصورت صنعتی تولید و به اشکال مختلفی مانند پودر، گرانولِ، محلول و گاز عرضه میگردند.
✴️انواع NEW✚کودها
✴️انواع NEW✚کودها ی شیمیایی
NEW✚کود شیمیایی را برحسب مواد بهکاررفته در آن به دو گروه کلی ماکرو المنت و میکرو المنت تقسیم میکنند و اگر NEW✚کودی شامل نسبتهای متناسب همه عناصر پرمصرف و کممصرف باشد، به آن NEW✚کود کامل گفته میشود.
NEW✚کودهای ماکرو المنت
NEW✚کودی که از عناصر پرمصرف در گیاه یعنی ازت، فسفر، پتاس، کلسیم و منیزیم در آن با درصدهای متفاوت به کار رفت است.
✴️انواع NEW✚کودها
✔️ NEW✚کود ازت
ازت یکی از پرمصرفترین عنصرهای موردنیاز گیاه که به شکل نیترات، اوره و یون آمونیوم قابلجذب است. در این میان اوره متداولترین منبع تغذیه ازت در ایران و سایر مناطق هست. نیترات آمونیوم با ۳۳درصد ازت و سولفات آمونیوم شامل ازت و ۲۴ درصد گوگرد، از دیگر منابع برای برطرف کردن کمبود ازت گیاهان هستند.
✴️انواع NEW✚کودها
✔️ NEW✚کود پتاسیم
پتاسیم بهطورمعمول وجود دارد و نیز از تجزیه بقایای گیاه به خاک اضافه میگردد، اما در خاکهای شنی و اسیدی کمبود آن به چشم میخورد. برای تأمین پتاسیم بیشتر از سولفات پتاسیم استفاده میکنند.
✴️انواع NEW✚کودها
✔️ NEW✚کود گوگرد
در خاکهایی که در معرض شستشوی فراوان هستند، کمبود گوگرد زیاد وجود دارد و باید به خاک اضافه گردد. بسته به نوع PH خاک، در خاکهای اسیدی از سولفات کلسیم یا جیپس ( شامل ۱۸ درصد گوگرد و ۲۲ درصد کلسیم) مصرف میشود تا خاک خاصیت قلیایی پیدا کند. همچنین از پودر گوگرد نیز برای بالا بردن PH خاک استفاده میگردد.
✴️انواع NEW✚کودها
✔️ NEW✚کود کلسیم و منیزیم
بهجز در مناطق مرطوب برای تغییر PH اسیدی خاک، در بقیه نقاط کمبود کلسیم و منیزیم وجود ندارد. اگر نیازی به کلسیم بهتنهایی باشد از NEW✚کود فسفر با درصدی از کلسیم برای جبران کمبود آن در خاک، استفاده میگردد. همچنین برای رفع کمبود منیزیم از سولفات منیزیم و سولفات منیزیم به کار میرود.
✴️انواع NEW✚کودها
✔️ NEW✚کود فسفر
اسید فسفریک شکل قابلجذب فسفر برای گیاه است ولی بهعنوان NEW✚کود استفاده نمیشود. در NEW✚کودهای شیمیایی فسفر با درصدی از اکسید آن وجود دارد که جهت تثبیت آن در خاکهای قلیایی از کلسیم و در خاکهای اسیدی از آهن و آلومینیوم به کار میرود. با توجه به میزان NEW✚کود، روش NEW✚کود دهی، نوع بافت خاک و تعداد دفعات مصرف، مقداری از NEW✚کود فسفره در سال اول و سالهای بعد برای گیاه باقی میماند. NEW✚کود فسفره را باید قبل از کاشت و در محل ریشه گذاشت. مونو آمونیوم فسفات و مونو پتاسیم فسفات دو شکل رایج از این دسته NEW✚کودهای شیمیایی هستند.
✴️انواع NEW✚کودها
✔️ NEW✚کودهای مخلوط
در میان عناصر ازت، فسفر و پتاسیم بیشتر موردنیاز است، بنابراین صنایع NEW✚کودسازی، اقدام به تولید NEW✚کود مخلوط کردهاند و از مقادیر محدود این عناصر که بهصورت درصد مشخص نوشته میشود، در ترکیب با مواد دیگر تشکیلشدهاند. گاهی درصدی از گوگرد هم در NEW✚کود مخلوط به کار میرود.
✔️ NEW✚کودهای میکرو المنت
با توجه به شرایط متفاوت خاک منطقه، گاهی در مناطق خشک کمبود آهن، روی، منگنز و مس، و در مناطق مرطوب کاهش میزان کلر، بر و مولییدن در خاک وجود دارد که عناصر کممصرف در گیاه را تشکیل میدهند. استفاده از این مواد معدنی نیاز بهدقت و وسواس شدید دارد، چون درصورتیکه بیشازاندازه مصرف شود، گیاه را مسموم مینماید.
آهن، روی، منگنز و مس حتی بیشتر از نیاز گیاه در خاک موجود است، ولی صورت قابلجذب گیاه نیست.
✔️برای جلوگیری از تثبیت این مواد به خاک، آنها را بروی برگ بهصورت محلول پاشیده میشود و یا با سمهای مختلف مخلوط شده، در حین سمپاشی به گیاه استفاده میکنند.
سولفات کاتیونها از مواد معدنی کممصرف، کلروپتاسیم، بوراکس، مولیبدات سدیم، مولیبدات آمونیوم با مارکهای متنوع ازجمله NEW✚کودهای شیمیایی عناصر کممصرف در بازار هستند که به کشاورزان کمک مینمایند.
✴️موارد مصرف NEW✚کود شیمیایی
همانطور که گفته شد، NEW✚کود شیمیایی در همهجا کاربرد فراوانی دارد و با توجه به درصد ترکیبات بالا و آزمایشهای مختلف، نوع NEW✚کود، مقدار مصرف و زمان استفاده از آن تعیین میشود.
مصرف بیرویه NEW✚کودهای شیمیایی صدمات زیادی به محیطزیست، آبوخاک میزند و نیز سلامت انسانها را به خطر میاندازد
سوالات متداول
در این بخش سوالاتی که به صورت روزانه پرسیده می شود پاسخ داده شده.
فروشگاه گالیا مجموعه ای از نخبگان علمی و صنعتی هست که با هدف معرفی محصولات برتر صنایع, با هدف «رونق تولید» (به طور رایگان) می باشد.
وارد وب سایت شوید و از آخرین پیشنهاد ویژه قیمت محصولات با خبر شوید.
فروشگاه گالیا برترین معرف محصولات مرغوب و با تضمین کیفیت و گارانتی و حمل بار تا مقصد .